Vind je het leuk om achter de bar te staan, in de keuken te werken, als gastheer of -vrouw of gaat je interesse meer uit naar het organiseren van activiteiten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook als je liever wat meer achter de schermen werkt, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Op het gebied van PR, schoonmaakwerk, tuinonderhoud en (financiële)administratie zijn er ook regelmatig vacatures. 

Vrijwilligerswerk is leuk, geeft je voldoening, je kunt jezelf ontplooien en je leert nieuwe mensen kennen. Bij De Driehoek zijn er ook nog wat leuke extra’s:

 

  • Een zinvolle tijdsbesteding, een nieuwe uitdaging en onvergetelijke ervaringen in een maatschappelijke organisatie waar de mens centraal staat. 

  • Als vrijwilliger maak je deel uit van een enthousiast en gezellig team en krijg je een vaste contactpersoon die jou begeleidt. 

  • Twee maandelijks een gezamenlijke uitwisseling over je werkzaamheden en ervaringen.

  • Daarnaast kun je vrijblijvend kiezen voor intervisie, training en/of scholing zodat je met plezier je vrijwilligerswerk doet.

  • Je bent WA verzekerd tijdens het vrijwilligerswerk.

  • Als je meehelpt tijdens de lunch of diner mag je gratis mee eten.

 

Mensen die interesse hebben bij wijkhuis De Driehoek te werken, kunnen wekelijks gebruik maken van een vast kennismakingsmoment. Elke maandag en vrijdag is er een rondleiding tussen 10.00 en 10.30 uur.  Dan is er ruimte voor informatieverstrekking rondom vacatures, sollicitatieprocedure, werktijden, etc.

Heb je interesse te komen werken bij wijkhuis De Driehoek, kijk dan eens bij onze vacatures hieronder. 

 

Actuele vacatures:

Gastheer of gastvrouw
Medewerker Repaircafe
Ondersteuning Verhuurbeheer
Public Relations & Communicatie
Medewerker Open Studio
Vrijwilligers Bakfiets en Bezorgfiets
Voorman/-vrouw Bezorgfiets

Vrijwilligersondersteuner