Wie zijn wij

Wijkhuis de Driehoek ligt een beetje verstopt aan het begin van de Woestijgerweg, net achter het MBO. In 2013 mooi opgeknapt, heeft het oude buurthuis haar functie behouden en biedt het ruimte aan allerlei activiteiten. Het wordt grotendeels gerund door vrijwilligers uit de wijk.

Voor wie zijn we er

Voor de buurt, vrijwilligers, creatievelingen, spelletjesfanaten, kletsmajoors, loners, en alles wat daar tussen in zit en tussendoor glipt… Of je nou op zoek bent naar een praatje, graag ‘iets’ wil doen maar niet weet wat, of een briljant idee hebt voor een project en mede-enthousiastelingen zoekt, je bent welkom! We gaan uit van het principe dat iedereen die iets komt halen bij Wijkhuis de Driehoek, ook iets te brengen heeft.

Wat bieden we

Een gezellige ruimte, koffie en thee, gratis wifi, een knusse gymzaal. En de gelegenheid om in contact te komen met elkaar. Voor een breed publiek worden er in de ruimtes trainingen, workshops en activiteiten georganiseerd. Deze hebben over het algemeen een cultureel/educatief karakter, of dragen bij aan ontmoeting in de wijk, individuele expressie en herstel. De groep vrijwilligers van KooKunst serveert iedere doordeweekse dag tijdens de lunch  lekkere gerechten en drankjes.  Zij kunnen eventueel ook een lunch maken tijdens uw vergadering of bijeenkomst.

Iedere maandag, woensdag en eerste vrijdag van de maand wordt er een diner geserveerd ! Zie hierover meer bij KooKunst in onze agenda. Daarnaast kunnen er in het buurthuis ook ruimtes gehuurd worden,  zie verhuur voor meer informatie.   

Heb je wensen, vragen of andere suggesties? Kunnen wij iets voor je betekenen? Dan horen wij dit graag!

Wilt u meer informatie, heeft u vragen of opmerkingen? Maak dan gebruik van ons contactformulier of neem telefonisch contact op met:

tel: 033 432 88 17 / 033 432 88 20.